Sztárok

Az apját gyászolja Gesztesi Károly

Ismét nehéz időszaka van Gesztesi Károlynak. Gyászol, elvesztett egy személyt, akinek kiemelt szerepe volt az életében, a második apját.

Gesztesi Károlynak megadatott, hogy két apát is szerethet, édesapja mellett nevelőapjával is szoros lett a kapcsolata. Gyerek volt még, amikor a szülei elváltak, de nevelőapjával  nemcsak ő, hanem később a gyermekei is nagyon jóban voltak. A színész és a gyermekei most gyászolnak, elvesztették Jancsi papát.

“A nagyfiam nevezte el így a két papát. Örültem az ötletnek, ugyanis nem szeretem a nevelőapa kifejezést, az olyan rideg és személytelen. Amikor a családunk ünnepel valakit, ők is jelen vannak. Miután mindenki elfogyasztotta az ebédet, és elpilledve üldögél, édesanyám mindkettejüket szóval tartja…” – mesélte korábban a Storynak Gesztesi Károly, aki most a Borsnak nyilatkozott. “A hír igaz, el is temettük Jancsi papát azóta. Ő volt az, aki gyerekkoromban mindig magával vitt a színházba, de általában csak a második felvonást láttuk, mert be kellett lógnunk. Nem éltünk nagy lábon, de Jancsi papa évente száznyolcvan előadást nézett meg a barátaival, és min­det ki is elemezték együtt, sőt ő volt a legfőbb kritikusom is, hiszen velem is mindig ezt tette. Amikor színész lettem, egy ideig furcsa volt, hogy az általam ismert daraboknak van első felvonása is. Nagyon fog nekünk hiányozni” – mondta megtörten Gesztesi Károly.

Az apját gyászolja Gesztesi Károly

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top