Sztárok

Csomor Csilla a látványos fogyásáról: már most jól érzem magam, de még nincs vége

Energiával telve mesélt arról az 51 éves színésznő, hogyan fogyott le. De nem is számokban fejezhető ki legjobban az a látványos változás, ahogyan Csomor Csilla az utóbbi hónapokban átalakult.

Talán elsőre nem is tűnik soknak Csomor Csilla 5-6 kilós fogyása, viszont az biztos: látványos az átalakulása. A színésznő csak dühből kezdett bele a diétába, mostanra viszont új életmódjáért rengeteg elismerést kap.  

fotó: Facebook/Csomor Csilla
Fotó: Facebook/Csomor Csilla

“Jól éreztem magam kicsit kerekebben is, és jó visszajelzéseim voltak, meg nem panaszkodtam ilyen téren, de az sokkal jobb, ha az ember kicsit egészségtudatosabb, kicsit jobban is szeret belenézni a tükörbe, és visszajelzésbe is azt kapja: na ez eddig sem volt rossz, de most aztán még jobb!” – mesélte Csomor Csilla a Mokkában is minap, később pedig a Story Extra adásában is beszélt arról, milyen szakemberek segítségét vette igénybe a hatékony eredmény érdekében. Na nem a plasztikai sebészről beszélünk.

fotó: Facebook/Csomor Csilla
Fotó: Facebook/Csomor Csilla

“Igazából dühből mentem ennek neki, hogy ha nektek ez kell, akkor tessék, megmutatom. És igenis lehet, mindenféle szabás-varrás és egyéb külső beavatkozások nélkül is úgy egy szép és esztétikus összképet hozni, hogy abban én is jól érzem magam. És akkor ezek mellé a tartalmak mellé egy ilyen külső is párosul” – hangzott el a Mokkában. 

Mint kiderült, 2015-ben határozta el, hogy életmódot vált.  

“Közeledtem az ötvenhez, és úgy éreztem, hogy valamit esztétikailag egy picit kellene csiszolni magamon. Mert az a tapasztalatom, hogy manapság a világ inkább a külsőségeket helyezi előtérbe. És az a szakmaiság vagy belső tartalom, amit én képviselek, az már kevés.”

fotó: Facebook/Csomor Csilla
Fotó: Facebook/Csomor Csilla
Régi kép még 2015-ből

Kiderült, hogy Csomor Csillának kevesebb lehetősége adódott, és abban reménykedett, hogy a külső változásoknak köszönhetően nagyobb eséllyel indul egy-egy szerepért. Nem mellesleg, az egészségügyi oldalát is figyelembe vette az életmódváltásnak. 

Csomor Csilla a látványos fogyásáról: már most jól érzem magam, de még nincs vége

Szinte mindenféle módszert kipróbált, diétát és mozgást tekintve is, ez utóbbiból azokat, amelyek ízületkímélőek. Szakemberek segítségével érte el a célját, a dietetikus és az edző azonban nem csak az elején, hanem most is segít neki. 

“Nagyon önsanyargatóak vagy nagyon drasztikusak ne legyünk magunkkal, ezt tudom tanácsolni, mert az később megbosszulja magát.”

Korábban Csomor Csilla elárulta, hogy gyökeresen változtatott bizonyos szokásain, mert kompromisszum nélkül nincs eredmény. Mindebben az is motiválja, hogy létezik valahol egy férfi, akit szeretne meghódítani, és 2-3 kiló fogyás után nagyobb bátorsággal vetné bele magát az új kapcsolatba. 

“Azt céloztam meg, hogy a külsőmön már ne csússzon el a dolog.”

fotó: Facebook/Csomor Csilla
Fotó: Facebook/Csomor Csilla

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top