Sztárok

Rihanna és az Oscar-díjas Lupita Nyong’o közös filmjéről álmodik az internet

A két sztár még három évvel ezelőtt ült egymás mellett egy divatbemutatón, a róluk készült fotó azonban most került elő, és már egy hollywoodi rendezőt győzködnek róla, hogy vállalja el a projektet.

A közösségi média erejét is remekül példázza az alábbi fotó története. Miután a @blaquepink nevet használó twitterező posztolta a képet, egy másik twitteres, @1800SADGAL megfogalmazta, ami valószínűleg sokaknak eszébe jutott: Rihanna úgy néz ki a fotón, mintha gazdag férfiakra vadászó szélhámosnő lenne, Lupita Nyong’o pedig olyan, mintha a vonatkozó akciófilmben az énekesnő számítógépekre specializálódott hacker barátnőjét alakítaná.

Az ötletet imádták a twitterezők, akik egyre több és több részlettel egészítették ki @1800SADGAL első gondolatait.

Az áttörés akkor következett be, amikor a 2014-es Oscar-díjas dráma, a Whiplash egyik producere, Helen Estabrook reagált a történetre, és a két sztárnak megemlítette, hogy szívesen elvállalná a képzeletbeli szélhámosfilm produceri teendőit.

Lupita Nyong’o reagált először, aki annyit írt, ő benne van a buliban, ha Rihanna is így gondolja.

A 8 Grammy-díjjal kitüntetett szupersztár röviden reagált: “benne vagyok”.

A labda innen rövid úton Ava Duvernay rendezőhöz került, aki szintén nem gondolkodott sokat a lehetőségen: “A fények és a kamera be van állítva, indulhat a forgatás ezzel a két királynővel.”

Nagyon reméljük, hogy az online viccelődés után tényleg meg is valósul a projekt, ami, ha csak fele olyan menő lesz, mint a fenti fotó, valódi kasszasiker lehet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top