Sztárok

Felosztották Klapka bizniszeit az örökösök

Január óta Klapka Sandy viszi az aranyboltot. A lány azt mondja, még nem volt ideje a gyásszal foglalkozni.

Interjút készített a Bors a január 4-én elhunyt Klapka György lányával, Sandyval. A lány elmondta, hogy apja halála óta tulajdonképpen ő felügyeli az aranybizniszt. “Az üzlet nem áll le, és valakinek vezetnie kell, amíg el nem dől, hogy mi lesz. Nem biztos, hogy ez a végleges forma, de egyelőre úgy néz ki, itt maradok. Most már készen állok arra, hogy kilépjek az emberek közé, és ismerkedjem az üzleti szférában.”

Sandy arról is beszélt, hogy a nyár közepére lezárulhat a számos balhéval körberajzolt, de azóta lecsillapodott hagyatéki tárgyalás. “Sokat gondolkodunk azon, hogy mi legyen a vagyonnal, ki mit szeretne, de a végleges döntés pillanata még nem jött el – mondja. – Nagyon jó a testvéreim között az együttműködés, ezért lehet, hogy a tárgyalás nyár közepére már véget is ér. Békesség van, és senki nem akar a másiknak rosszat.”

Klapka Sandy és édesapja, Klapka György
Klapka Sandy és édesapja, Klapka György

Klapka Sandy hozzátette, hogy apja üzleti módszereit követi.  “A kereskedelem mindig is érdekelt. Az, hogy mivel kereskedem, már csak részletkérdés. Nem akarom egy terület mellett elkötelezni magamat, édesapám is ezt csinálta, én pedig követem az ő példáját. Ha valami nem megy, nem fogom erőltetni, inkább újabb lehetőségeket fogok keresni.” Kiderült, hogy például a dióbizniszt Klapka özvegye viszi, és hogy segítik egymást, amiben csak lehet. Sandy azt is elmondta, hogy gyászolni még nem volt ideje. “A gyász még hátravan, nem vagyok túl rajta, sőt el sem kezdtem még foglalkozni ezzel. Nem tudatosan nyomtam el az elején, de a januári káoszban már kialakult bennem, hogy először helyreállítjuk a boltot, és csak utána foglalkozom a lelki dolgokkal” – zárta le a beszélgetést. 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top