Sztárok

Szexuálisan zaklatták Józan Lászlót, a Barátok közt sztárját

Józan László egyik rajongója igazán messzire ment, szexuálisan zaklatta a színész, akit először nagyon meglepett, majd mélységesen felháborított, ami történt.

Józan László napi szinten szerepel a Barátok köztben esténként pedig a Vígszínházban játszik, megszokott dolog, hogy az előadások után a rajongói a művészbejárónál várják, hogy gratuláljanak, és aláírást kérjenek. Nemrég egy ott várakozó hölgy azonban többet akart ennél. Erről az RTL Klub reggeliben mesélt először.

“Édesanyám és keresztanyám is megnézett aznap este a színházban, Kárpátaljáról jöttek, hogy láthassanak. Már csak ezért is különleges volt ez az este” – mesélte a Borsnak Józan László, aki rokonait a művészbejárón keresztül kísérte ki, hogy aztán együtt menjenek haza. “Több rajongó is várt engem és a színésztársaimat. Ez a hölgy először azt mondta, haza akar kísérni, természetesen közöltem vele, hogy arról szó sem lehet. Már azt sem értettem, hogyan képzeli, de ami ezután következett, azt meg végképp nem. A 35-40 év körüli hölgy ugyanis kérdezés nélkül rámarkolt elöl a nadrágomra. Az első érintést nem tudtam kivédeni, de aztán még többször is megpróbálta, akkor már ellenálltam. Fogalmam sincs, mi járt a fejében, talán az, hogy neki ez jár? Amikor kérdőre vontam, nem adott értelmezhető választ, viszont aztán több utcán keresztül követett minket. Hazáig végül nem jött el, annak nagyon nem örültem volna” – folytatta Józan László, akit önmagában is sokkoltak a történtek, úgy pedig még kínosabb volt, hogy mindezt az édesanyja is végignézte.

Fotó: facebook.com/jozanlaszloofficial/
Fotó: facebook.com/jozanlaszloofficial/

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top