Sztárok

Ráhívták a rendőröket az Exek az édenben szereplőjére

Balhézni kezdett, pedig csak 50 métert kellett volna sétálnia, hogy rendezze a helyzetet. Exek Tamás bőven kapott, mielőtt a rendőrök megérkeztek.

Exek Tamásnak Exek Berni személyében már megérkezett Balira egy volt nője. A 19 éves lány ars poeticája a következő: “Mit taktikázzam szét magam? Van, aki ebben bukik el.” Róla van szó:

Ráhívták a rendőröket az Exek az édenben szereplőjére

Exek Tamás és Exek Berni két évvel ezelőtt jártak, és egyszer, amikor mulatni mentek, Berni bement már a szórakozóhelyre, amikor Tamástól elkérték a személyijét, ami éppen nem volt nála. Bár nem volt messze (az 50 méterre álló autóban maradt), Tamás kiakadt, és elkezdett kekeckedni a kidobókkal, papírgalacsinokkal dobálta őket, mire a porta zabos lett, és elagyabugyálta a fiút, akire rá is hívták a rendőrséget. Tamás és Berni a sztorit egész meghitten meséli, az Exek az édenben szereplői épp úgy festenek, mint egy negyedikes gimnazista osztály, amiben a nyári szünet után a haverok mesélik egymásnak a vakáció történeteit, és szépen nevetgélnek közben. 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top