Sztárok

Détár Enikő: A rögtönzés éberen tartja a zsigereimet

Egy fél agy és egy gumi elég egy férfinak, hogy boldog legyen – legalábbis Hajós András szerint, aki ezúttal Badár Sándort és Détár Enikőt állította kényelmetlen helyzetek elé.

A Comedy Central műsorában, a Készhelyzetben voltak már pikáns jelenetek, Scherer Péter például mindenkit “lesmárolt”, Fluor Tomi ledobta a textilt, szóval Détár Enikő tudta, hogy mire vállalkozik. A legújabb epizódban romantikával, titkos szerelmi viszonyokkal és viharos lánykéréssel indít a ma esti adás.

Badár Sándor az esélytelenek nyugalmával és a teljes megaláztatástól tartva vonul a színpadra, ahol igazi agyas pasasként kell helytállnia. A humorista egy férfitest agyaként a lánykérés feszült pillanatában találja magát, miközben a pánikoló tüdő, a folyton összeomló idegrendszer, az alkoholista máj és a stresszes szív is az “agyára megy”. 

A galériára kattintva őt és Détár Enikőt is megnézheted, a képek nem hazudnak, látszik, hogyan érezték magukat a színészek:

Megnézem
Összes kép (1)

A Készhelyzet második felvonásában az 53 éves Détár Enikő érkezik, aki bevállalós energiabombaként készül a megmérettetésre. Ám arra ő sem számít, hogy végül egyszerre két férfit is sikerül levetkőztetnie.

 

“Már a forgatás előtti tréning is nagyon jó és meglepő élmény volt a számomra. Teljesen más módszerrel dolgoznak, mint mi a színházban. Profi volt a csapat, és nagyon jó hangulatban telt az egész” – mesélte a színésznő, aki csapodár hölgyet alakított, és az ötnapos távollétére nemigen sikerült meggyőző választ adnia a férjének.

“Aki az improvizációt folyamatosan gyakorolja, annak nem nehéz ez a műfaj, de én nem ehhez vagyok szokva. A rögtönzés másféle módon tartja éberen az ember zsigereit. De úgy gondolom, attól lesz jobb az ember, ha mindent kipróbál. Lehet, hogy valaki jó színész, de rosszul improvizál, és fordítva. Olyan ez, mint a tánc: akad, aki különleges koreográfiákra is képes, de egy egyszerűbb tánc nem megy neki” – tette hozzá az előadó, aki szerint ez a fajta játék iskola lehetne a színészeknek is, hiszen sokkal jobban kibontakoztatja a kreativitást, mint a hagyományos színpadi játék.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top