Sztárok

Ezért mondott fel Demcsák Zsuzsa

Demcsák Zsuzsa a hirtelen felmondásának okairól beszélt. Elmondta azt is, hogy nem marasztalták a TV2-nél, ahol kilenc éven át vezette a Mokkát.

Mint tegnap kiderült, Demcsák Zsusa azonnali hatállyal felmondott a TV2-nél. Sebestyén Balázsék furcsállták, hogy még csak el sem köszönt a nézőktől, ezért a Rádió 1 kedd reggeli adásában azonnal tárcsázták a műsorvezetőt, hogy megtudják, mi áll a háttérben. A várakozással ellentétben Demcsák Zsuzsa nem mondott semmi újat, csak megerősítette a korábbiakat. De kitért arra, hogy nem marasztalták – írja a Bors.

“Nem volt közös megegyezés, nincs semmi susmus a háttérben. Én csak beadtam a felmondásomat, amit elfogadtak. Kategorikus voltam, egyértelmű abban, hogy nincs visszaút. Nem kamutörténet, hogy a családomra hivatkozom. Egyre nehezebb volt fölkelni, egyre nyűgösebb lettem, és nehezen tudtam összeegyeztetni a munkával, amit pár hónapja kezdtem. Eljött az a pont, amikor azt mondtam, nincs tovább” – magyarázta Demcsák Zsuzsa a Reggeli show-ban. Elárulta, határozott marasztalás a csatorna részéről nem volt.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top