Sztárok

Bereczki Zoltán irodai munkára váltott

Bereczki Zoltán körül rengeteg dolog változott az elmúlt időszakban. Budáról Pestre költözött, és teljesen új munkahelye lett, egy irodában dolgozik.

Bereczki Zoltán az üzlettársával alapította a céget, a Lepkegyűjtő Produkció Kft.-t, ami negyvenvalahány emberrel áll folyamatos munkaviszonyban. A homeoffice időszaknak azért vetettek véget, mert otthon sosem tudták abbahagyni a munkát. “Művészi tevékenységgel foglalkozunk, koncertszervezéssel és színházi előadások létrehozásával. 2018 februárjáig bezárólag négy saját színházi produkciója lesz a cégünknek, nálunk vannak a jogok, előadások. Lepkegyűjtő, Pillanatfelvétel, Dolgok, amikért élni érdemes és az 1984 Orwelltől. Nagyon sok tanulnivalóm van, de hiszek a sorsban, hogy van életfeladatunk. Több mint két évvel ezelőtt úgy döntött az ég, hogy a menedzseremmel elég érettek vagyunk ahhoz, hogy belökjön a mély vízbe. Úgy alakultak körülöttünk a viszonyok, hogy nem volt más lehetőségünk, mint létrehozni a Lepkegyűjtő produkciót. Soha nem bántuk meg, de voltak olyan pillanatok, amikor nem tudtuk, hogy lesz-e tovább, lesz-e holnap. Minden cég életében van ilyen. Aki nem megy neki buktatóknak, nem ült a gödör alján, nem látott szakadékot, az nem valódi céget mű­ködtet. A cég kockázat, merész vállalás, amikor nem lehetsz biztos abban, hogy sikerül minden húzásod. Ebből tanulsz, és egy lépéssel megint előrébb vagy. Alkotótevékenységet végző, kreatív cég vagyunk, de ettől még ez kemény vállalkozás” – mondta el a Borsnak Bereczki Zoltán, aki természetesen a színészetet és az éneklést sem hanyagolja el.

Bereczki Zoltán irodai munkára váltott

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top