Sztárok

Lagzi Lajcsi a végrendeletéről is beszélt

Azt mondja, ezzel tudja bebiztosítani a szerettei jövőjét. Lagzi Lajcsi szerint egy végrendelet egyenrangú egy házassági szerződéssel.

A Micsoda nők! aktuális férfivendége Lagzi Lajcsi volt, az adás témája pedig az esküvő. Az eddigiekhez megszokottan dőltek az asszociációk, és a beszélgetés a házassági szerződéshez ért, mire Várkonyi Andrea feltette a kérdést, miszerint: “El tudod-e képzelni, hogy szerelmeddel házassági szerződést írjatok?” A vendégek közül csak Lagzi mutatott igent, Szandi, Rákóczi Ferenc neje és Pásztor Anna is nemmel válaszoltak, aztán jött a csavar: kiderült, hogy Lagzinak és nejének sincs házassági szerződése, de a mulatós pápa megjegyezte, hogy végrendelete viszont van, immár tizenöt éve, és nemegyszer meg is változott. Hozzátette, hogy a személyek ugyanazok maradtak, akik az első írásban, és akikben ő azóta is maximálisan megbízik – vannak köztük zenésztársak is. 

Ugyanebben a Micsoda nők! adásban az is kiderül, hogy Galambos Lajos tulajdonképpen az apja miatt vett fel művésznevet, mert a papa szerint a híres trombitaművész nagypapa miatt nem szabadott ezt a mulatós stílust Galambos néven vinni. Lajcsinak először a Bubu jutott eszébe, és utána a Lagzi. A teljes sztori a videóban: 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top