Sztárok

Hiányzott már a jó kis ripacskodás

Channing Tatumtól kezdve Halle Berryn át Julianne Moore-ig annyi sok jó színész lesz a Kingsman második részében, hogy le kell írnunk a szót: ez kész sztárparádé. Itt a film bombasztikus előzetese.

Már az anti-James Bondként is ismert, harsányan szórakoztató Kingsman: A titkosszolgálat bemutatója után azonnal meg is jelentek az első hírek, miszerint jön a folytatás, és ezt most már el is hisszük, hiszen kijött a kémfilm második részének előzetese. 

A Kingsman: Az aranykör – trailere alapján – simán utoléri az első részt a hatásvadászatban (ripacskodásban): minden robban, ami csak robbanhat, és a szintén Matthew Vaughn rendezésében készült film klassz színészeket dob be ütőlapokként. Bár eléggé kusza az ízelítő, nagyjából az fog történni, hogy miután felrobbantják a Kingsman-központot, Eggsy (Taron Edgerton) és főnöke egy küldetés miatt az Egyesült Államokba utaznak, ahol megtalálják a Kingsmanhez hasonlóan működő titkos szervezetet, amit egy “Tequila” nevű cowboy (Channing Tatum) vezet.

Az ősszel érkező filmben többek között még Julianne Moore-t, Halle Berryt, Jeff Bridgest, Elton Johnt és Pedro Pascalt is láthatjuk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top