Sztárok

Fésűs Nelly hetekre otthagyja két és fél éves kislányát

Fésűs Nelly hétvégén repülőre ül, és az is benne van a pakliban, hogy több mint egy hónapig lesz távol a párjától és a gyerekeitől. Attól fél, a kisebbik meg sem ismeri majd, amikor hazajön.

Látni biztosan, de lehet, hogy hetekig hallani sem fogja szeretteit Fésűs Nelly. A színésznő a TV2 új műsorával, az Ázsia Express-szel utazik a világ túlfelére. A színésznő a Borsnak elmondta, élete legnagyobb kalandjára készül, ami egyben a legnagyobb kihívása is, mert még kisebbik gyermeke apjától, Lajostól sem volt távol három napnál hosszabb ideig.

“Nehéz lesz ez nekem is, a családomnak is. Amikor kaptam a felkérést, Lajos rögtön támogatott abban, hogy vállaljam el. Mondta, csináljam, ő majd vigyáz a gyerekekre. Számíthatok rá mindenben.  Anyukám addig hozzánk költözik. Tudják, hogyan működik a családunk, még útmutatóra sincs szükségük. Ez az út arra lesz jó, hogy megérzik majd a hiányomat” – nevette el magát a színésznő, aki úgy érzi, ha ezeket a heteket túléli lelkileg, akkor már mindent túl fog ebben az életben. “Lajossal a kapcsolatunk eddigi hét éve alatt 3-4 nap volt a leghosszabb idő, amit külön töltöttünk. Csengétől sem voltam még távol egy hétnél tovább. Ők együtt lesznek, nekik könnyebb. Elzának már próbálom beadagolni a helyzetet, olyan kicsi, abban reménykedem, hogy nem alakult még ki annyira az időérzéke. Csak azt tudja, hogy egy ideig nem fog látni. Ez lehet egy hét, de akár jóval több is. Szerintem nem fogja föl a helyzetet. Az is előfordul­hat, hogy meg sem ismer, mire hazajövök” – mondta Fésűs Nelly, aki Muri Enikővel vág neki Ázsiának.

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top