Sztárok

Tina olyat vágott Emilióra, csoda, hogy annak nem repedt be az orra

Egyszerűen nincs az övékénél szórakoztatóbb család. Jellinek Tina a hideg vizes öntéseket, locsolásokat bosszulta meg Emilión, és elég jól sikerült a menet.

Szerepelhet bárki a Édes életben, de a Jellinek család viszi a prímet, ugyanis mindent, de tényleg mindent bevállalnak. A kamera éppen azt vette, hogy Emilio reggel belenéz a tükörbe, és volt is min meglepődnie, mivel az arca tele volt festve. Így: 

Na persze ehhez képest még jobb, ahogy kommentálja az esetet. “Ez hülye. Úristen. Mit csinált? Hát úgy nézett ki a fejem, mint a Földközi-tenger. Volt azon minden. Amőba, oboa.. há’ minden volt a fejemen. Há’ mit csinált ez velem mikor én szováztam?” (szovázni = aludni – a szerk.)

Emilio itt Tina után üvölt, elég zabos, de akkor még nem tudja, hogy ha kilép a házból, akkor kap egy iszonyat nagy habostortát a képébe. Bimm!

via GIPHY

A folytatás már történelem, Emilio habos pofival üldözi a konyhai keverőtálat rohamsisaknak használó Tinát, dialógusukból kiderül, hogy reggeli szívatásával mit bosszult meg Emilión:  

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top