Sztárok

Demcsák Zsuzsa azonnali hatállyal felmondott a TV2-nél

Már egy ideje lógott a levegőben, és néha-néha felreppent a hír, hogy Demcsák Zsuzsa esetleg távozik a TV2-től, de most mégis mindenkit meglepett, hogy megtette ezt a lépést.

 

 
mceBlockPasteEnd

Demcsák Zsuzsáról sok pletyka keringett a TV2 székházán belül, miszerint ő mond fel, vagy épp őt bocsátják el, de még arról is hallhattunk, hogy a Tények műsorvezetői székébe akarták hívni, majd kiderült, hogy mégsem. 9 év után ő döntött úgy, hogy otthagyja a Mokkát és a TV2-t.

“Igen, a tegnapi nappal azonnali hatállyal felmondtam a TV2-ben – erősítette meg a hírt Demcsák Zsuzsa Kilenc év után döntöttem így, és ennek elsősorban családi okai vannak. Az üzleti életben folytatom a pályafutásomat, amely hosszú idő után végre új kihívásokat hoz az életembe, ráadásul a családi vállalkozásban is egyre nagyobb szerepet töltök be” – mondta a műsorvezető, aki elárulta, egy ideje már érlelődött benne a gondolat, hogy változtat életén. “Két éve gondolkodom rajta, de ha valaki két gyereket nevel egyedül, óvatosabb, nehezebben adja fel a biztos dolgokat. Ám a családi cégnek egyre nagyobb szüksége lett rám, ezért végül felmondtam. Így végre nem kell korán kelnem, és én vihetem reggel a gyerekeimet az iskolába. Fantasztikus éveket és barátságokat köszönhetek a TV2-nek” – nyilatkozta Demcsák Zsuzsa a Blikknek.

“A TV2 tudomásul vette a Mokka műsorvezetőjének felmondását – mondta el a lapnak Fürst-Borsos Ádám, a csatorna Hírigazgatóságának kommunikációs menedzsere. – A családi okokat természetesen elfogadtuk, és a legnagyobb megértéssel viszonyulunk hozzá. Demcsák Zsuzsának köszönjük, hogy az elmúlt 9 évben kiváló munkájával, a csatorna egyik legnépszerűbb képernyőseként a csapatunkat erősítette.”

Fotó: Schumy Csaba
Fotó: Schumy Csaba

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top