Sztárok

Mutatjuk, kivel hentereg Vajna Tímea – egy szál bugyiban

Vajna Tímea az élet minden pillanatát kihasználja Los Angelesben, a hetet egy erős villantással nyitja, meg egy cipővel, aminek az ára a hazai (bruttó) minimálbér másfélszerese.

Arról ugyan nem tudni, hogy ő lenne a Jimmy Choo egyik modellje, Vajna Tímea napi erotikus kilengésének egyik tagje viszont a cipőkonszernre mutat, és innen nézve Tímea konkrétan ezt a lépőt viseli a képen. A cipő ára 625 amerikai dollár, ez mai (2017.04.24.) középárfolyamon számolva 179.375 forint, az a magyarországi bruttó minimálbér (127.500) majd másfélszerese.

Monday morning ???? #mycat #shooting #emotionalsupport ❤️ @jimmychoo

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

Tímea a fotón intim közelségbe keveredik a tigrismintás cicájával, együtt dorombolnak. Andy Vajna nejének egyébként megér talán két misét is az Instagram-profilja, a látogató simán gondolhatja úgy, mintha Tímeát mindenhova (de tényleg mindenhova) követné egy fényképész, és minden harmadik fotót fel is töltene róla. De ami a képeknél is erősebb, azok a képalák, például ez: “pici aranytetkóval egyből feldobhatod a fesztivál szerelésedet”. Coachella, Balaton Sound VIP, legyen Tímea bárhol…

(címlapkép

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top