Sztárok

Fejős Éva néha lepasszolja a kislányát, Tatár Csilla online vásárol

Fejős Éva és Tatár Csilla multifunkciós édesanyák, mindketten okosan lavíroznak a családanya és a dolgozó nő szerepek között. Meggyőződésük, hogy úgy tudnak igazán kiteljesedni anyaként, ha mellette kellő énidőt is csempésznek a mindennapokba.

Tatár Csilla és Fejős Éva is érett, tudatos nőként csöppentek az anyaságba, akik pontosan tudják, hogy a napi teendők mellett időt kell szakítani a feltöltődésre is. “Újságíróként sok olyan anyukával találkoztam, akik nem fordítottak kellő időt magukra. Ebből okulva, néha Lindát az anyukámra vagy a barátnőimre bízom, és elmegyek fodrászhoz, vásárolni, barátokkal találkozni, vagy csak kiülök egy teraszra a cappuccinómmal és a gondolataimmal” – vallotta be Fejős. A napok sokszor zsúfolt menetrendje miatt mindkét anyukának fontos az okos időbeosztás, így például a vásárlást főként online oldják meg.
“A bevásárlóközpontokat nem szeretem, kisgyerekes anyaként szerintem sokkal praktikusabb online vásárolni. Milán születése óta teljesen rákaptam a gyerekruha-vásárlásra is. Meggyőződésem, hogy sokkal jobb fiúruhák vannak, mint lányruhák. A kislányoknál sok a csilivili, habosbabos, királynős ruha. Ezzel szemben a kisfiúruháknak van karakterük, nagyon imádom ezeket a kis vagány szerkókat” – árulta el Csilla, és hozzátette, hogy ma már Milán öltöztetése nagyobb szerepet kap, mint a sajátja. Mivel Csilla férjének, Balázsnak is jó az ízlése, néha ő is besegít Csilla és Milán ruháinak kiválasztásában.

Megnézem
Összes kép (1)

Éva szintén nagyon szereti a divatot és a szép ruhákat. Még nem fogyott bele minden szülés előtti ruhájába, de örül, hogy ismét viselhet nőiesebb darabokat is. Onnantól kezdve, hogy megtudta, kislánya lesz, egyből belefogott a babaruha-rendelésbe is.
“Már a várandósságom alatt is hobbiként űztem az online babaruha-vásárlást, de rutin híján, utólag rájöttem, hogy sokszor teljesen idióta darabokat vettem. Nem szeretem Lindát nagylánynak öltöztetni, tüllszoknyával, fejpántokkal. Hiszen olyan pici, most még nézzen ki babásan.”

A gyerkőc körüli teendők mellett mindkét sztármama tudatosan figyel arra, hogy futással vezesse le a felgyülemlett stresszt. Évának minden vágya, hogy a szülés után végre visszatérjen a napi 5-10 kilométer futáshoz, Csilla viszont újra sportol. “Milán korán kel, de korán is fekszik, így este a férjemmel jut időnk arra, hogy kettesben is legyünk. Nagyon aktív életmódot élünk, én hetente háromszor 1 órát futok, és van egy futóbabakocsink is, így ha kisüt a nap, a családdal együtt megyünk majd mozogni a Margit-szigetre. Emellett a legjobb lazítás, ha a nap végén elmegyünk Balázzsal a kedvenc helyünkre vacsorázni és beszélgetni” – magyarázta Csilla.

Anyák napja alkalmából a két híresség tavaszi baba-mama válogatása április 20-tól közel egy hónapon keresztül elérhető a Fashiondaysen. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top