Sztárok

Botrány Sváby András új műsora körül

A TV2 perrel fenyegetőzik Sváby András új műsora, a Heti Napló Sváby Andrással miatt. 15 nap haladékot adtak a csatornának és a műsor producerének, Hajdú Péternek.

Tizenöt nap haladékot adott a TV2 az ATV-nek, illetve Hajdú Péternek , a Heti Napló Sváby Andrással című magazin producerének, hogy változtassanak nevet, mert ez egybecseng a Naplóval, amely 1997–2014 között ment a TV2-n – írja a Blikk.

“Nagyon meglepett a TV2 jogászának felszólító levele, hiszen a műsor indítása előtt több médiajogász is úgy nyilatkozott, nem követünk el védjegybitorlást. Őszintén mondom, nem értem, miért van erre szükség” – nyilatkozta az ügyben Hajdú Péter

“Nekem ez már inkább komikus. Kicsit úgy tűnik, mintha a TV2 mostanában csak a nevem alatt futó Heti Naplóval foglalkozna” – mondta az ügyben a műsorvezető, és nyomatékosította, a napló egy levédhetetlen szó. “A napló olyan, mint a híradó. Általános szó. Ráadásul az ATV-n nem is egyszavas címmel indítottuk, hanem úgy, hogy Heti Napló Sváby Andrással. Ez jogilag megkérdőjelezhetetlen, nevet változtatni pedig nincs kedvem, úgy megszoktam már, hogy Sváby Andrásnak hívnak” – vette tréfára Sváby András.

 “A TV2 Média Csoport az ATV Heti Napló Sváby Andrással című műsor védjegybejelentésével kapcsolatos jogi álláspontját kifejtette mind az ATV Zrt.-nek megküldött ügyvédi levélben, mind pedig a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalánál hivatalosan megtett észrevételekben. Az ügy jelenlegi szakaszában mást nem kívánunk hozzáfűzni” – írta a csatorna sajtóosztálya. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top