Sztárok

Pumped Gabo: imádom Verne kalandregé­nyeit

Azt mondja, régen sokat olvasott, most meg szeretne többet színházba menni. Pumped Gabo sajnálja, hogy idén nem jött össze az érettségi.

A Bors interjút készített a 2015-ös Balaton Soundról indult, és a Nyerő Páros érintésével a Pumpedékben horgonyzó Pumped Gabóval. A gyúrós celebről kiderül egy halom dolog, például hogy nem tartja magát sztárnak. “Viszont amikor odajönnek hozzám az emberek, és kérdeznek valamit a műsorról vagy a gyúrásról, akkor az tök jólesik – mondja. – Amikor felkerültem a táncommal a netre, dühített egy ideig. A hirtelen jött hírnév miatt kicsit összezavarodtam. Olyan fura lett minden, de akkor még nem sejtettem, hogy abból a néhány véletlenül levideózott pillanatból az egész életemet megváltoztató ügy lesz. Korábban sosem vágytam semmi hasonlóra. Tökre szerencsésnek érzem magam, hogy itt lehetek.”

Pumped arról is beszél, hogy miként látja magát öt év múlva. “Nagyon úgy érzem, hogy tovább kell magam fejlesztenem minden téren. Sokkal jobban rá kell feküdnöm a tanulásra. Sajnos buktam ezt a tanévet. Érettségi előtt állok, de megint lecsúszom róla. Emiatt mérges vagyok magamra. Mert szeretnék majd fősulira is járni, valami média szakon. Meg úgy érzem, hogy még ki kéne élnem magam harmincéves koromig.” Pumped ezek után közli, hogy a nője, a nála tíz évvel idősebb Sebestyén Ági már törné a fejét a családalapításon, de neki az még erős, szerinte egy gyerekkel sok a felelősség. 

Pumped Gabo: Imádom Verne kalandregé­nyeit

Amikor a kultúra kerül szóba, Pumped Gabo elmondja, hogy az Operában még nem járt, színházban viszont ősszel utoljára. “A Nők az idegösszeomlás szélén című darabot néztük meg az Átrium Film-Színházban. Bármelyik mozifilmnél szórakoztatóbb volt. El is határoztam akkor, hogy megyek szín­házakba, de sajnos most még magamra sincs elég időm.”

Az interjúból az is kiderült, hogy Pumped imádja Verne kalandregé­nyeit, és hogy a 80 nap alatt a Föld körül a kedvence.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top