Sztárok

Csúnyát bakizott Peller Anna a Konyhafőnökben

Megkapta a séfkabátját, de fogalma nem volt róla, hogyan kell belebújni. Sokan kinevették Peller Annát, de a sztárokból álló férfitrió végül segített neki.

A Konyhafőnök VIP döntőjének első napján  Peller Anna megkapta séfkabátját, de talán nem így képzelte el a kabáttal való első találkozást. Anna ugyanis inkább pulcsinak nézte a ruhát, és megpróbált belebújni, minek köszönhetően bele is szorult, mivel a begombolt séfkabátot nem tudta lehúzni a felsőtestén. Először a nevetéstől pukkadozó Nagy Ervin, majd Szabó Győző és Sváby András is a segítségére siettek Annának. “Amikor fel kellett venni a séfkabátot… mivel még sosem volt rajtam, nem gondoltam, hogy ezt ki kell gombolni. Ezért úgy, ahogy volt, megpróbáltam belebújni. Igen ám, de a fejemet nem tudtam kidugni a lyukon – mesélt Anna a történtekről, miközben nagyon hálás volt, hogy férfi versenyzőtársai azonnal a segítségére siettek. “Borzasztóan jólesett, hogy a fiúk egyszerre odarohantak hozzám, és megpróbáltak felöltöztetni. Nagyon cukik” – tette hozzá, és azt is elmondta, hogy kicsit szerelmes lett mindenkibe.
A Konyhafőnök VIP este 18:55-től látható az RTL Klubon.
Anna bakija a galériában megtekinthető: 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top