Sztárok

Oszter Sándorék luxuskastélyba költöztek

A diósjenői vadászkastélyába helyezte át a székhelyét Oszter Sándor és felesége. A kastélyban az összes bútort kicserélték, a budapesti házukat viszont eladták.

Hét évvel ezelőtt hét­száz­ötvenmillió forintért hirdette meg az interneten, de a napokban újra beköltözött diósjenői vadászkastélyába Oszter Sándor és felesége – tudta meg a Bors. A két és fél hektáron levő épületegyütteshez medence, állattelep és harminc hektár erdő is tartozik. Néhány éve egy nyolcvanmilliós banki hitel miatt majdnem elárverezték a színész feje fölül, de sikerült megmentenie.

“Épp most rendeztük be a diósjenői házunkat, ez lesz az állandó lakhelyünk, nagyon szép lett. Egy hete reggel hattól este tízig dolgoztunk, mindent a helyére kellett tenni. A bútorokat kicseréltük, ami szép volt Budapesten, azt lehoztuk” – mondta a lapnak a szintén ittas vezetésen kapott Failoni Donatella, Oszter Sándor felesége azt is elárulta, hogy megváltak a budapesti lakhelyüktől. “A budapesti házat eladtuk. Sok volt ez már nekünk. Nem va­gyunk fiatalok, nem vagyunk gazdagok, annak ellenére, hogy sokan ezt állítják. Nem tudunk három házat fenntartani, ez van” – mondta.

Oszter Sándorék luxuskastélyba költöztek

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top