2017. 08. 18. Ilona

Smink nélkül fiatalabbnak tűnik Kiszel Tünde

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Vannak olyan ismert nők, akiket nehéz lenne elképzelni smink nélkül. Kiszel Tünde éppen ilyen, pedig neki is vannak olyan napjai, amikor nem festi ki magát.
2017. 04. 21. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Az éves naptárfozózásán Kiszel Tünde igyekszik minden alkalommal egy új arcát megmutatni. Láttunk már mindent a cirkuszi verzíótól egészen az idei kastélyos-királylányos hangulatig, de olyanra nem emlékszünk, amikor natúr sminkkel vagy éppen smink nélkül pózolt volna. 

Változatos a megjelenése, Kiszel Tünde sokat ad a sminkjére és a frizurájára
Változatos a megjelenése, Kiszel Tünde sokat ad a sminkjére és a frizurájára

Pedig, ahogy arra Berki Krisztián a Fem3Cafén rákérdezett, azért előfordul, hogy Kiszel Tünde sem talpig sminkben lép utcára. „Rosszul éreztem magam, a hangulatom sem éppen a legjobb” – magyarázta a naptárdíva, akire nincs jó hatással a borús idő, ráadásul frontérzékeny, ezért ilyenkor a feje is fáj.

Nemcsak a haja és a sminkje szokott kifogástalan lenni, amikor szereplést vállal, de a ruhatára is, mert ezzel megtiszteli a nézőket. Viszont Kiszel Tünde edzőtermi fotóját és videóját elnézve, nyugodtan mutatkozhatna többet smink nélkül. 

Smink nélkül Kiszel Tünde fiatalabbnak tűnik

Néhányan azon a véleményen vannak, hogy így fiatalabbnak látszik Kiszel Tünde, bár a korát csak kevesen tudják pontosan.  

l
Lányával, Donatellával rengeteg fotót posztolnak

 

Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus