Sztárok

Smink nélkül fiatalabbnak tűnik Kiszel Tünde

Vannak olyan ismert nők, akiket nehéz lenne elképzelni smink nélkül. Kiszel Tünde éppen ilyen, pedig neki is vannak olyan napjai, amikor nem festi ki magát.

Az éves naptárfozózásán Kiszel Tünde igyekszik minden alkalommal egy új arcát megmutatni. Láttunk már mindent a cirkuszi verzíótól egészen az idei kastélyos-királylányos hangulatig, de olyanra nem emlékszünk, amikor natúr sminkkel vagy éppen smink nélkül pózolt volna. 

Változatos a megjelenése, Kiszel Tünde sokat ad a sminkjére és a frizurájára
Változatos a megjelenése, Kiszel Tünde sokat ad a sminkjére és a frizurájára

Pedig, ahogy arra Berki Krisztián a Fem3Cafén rákérdezett, azért előfordul, hogy Kiszel Tünde sem talpig sminkben lép utcára. “Rosszul éreztem magam, a hangulatom sem éppen a legjobb” – magyarázta a naptárdíva, akire nincs jó hatással a borús idő, ráadásul frontérzékeny, ezért ilyenkor a feje is fáj.

Nemcsak a haja és a sminkje szokott kifogástalan lenni, amikor szereplést vállal, de a ruhatára is, mert ezzel megtiszteli a nézőket. Viszont Kiszel Tünde edzőtermi fotóját és videóját elnézve, nyugodtan mutatkozhatna többet smink nélkül. 

Smink nélkül Kiszel Tünde fiatalabbnak tűnik

Néhányan azon a véleményen vannak, hogy így fiatalabbnak látszik Kiszel Tünde, bár a korát csak kevesen tudják pontosan.  

l
Lányával, Donatellával rengeteg fotót posztolnak

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top