Sztárok

Kelemen Anna internetes szexhirdetésben szerepel

Mindent megmutat azokon a fotókon Kelemen Anna, melyek egy örömlányok hirdetéseit listázó oldalra kerültek fel. A 38 éves playmate állítja, ő már nem foglalkozik ilyesmivel.

A Blikk szúrta ki a hirdetést, és egyből tárcsázták is a megadott számot. “Igen, abszolút jó számot hívtál, tényleg én vagyok Annácska, a képeken valóban én vagyok. Figyelj, egy kellemes randi velem – ami egy bő fullos óra – 100 ezer forintba kerül. Én egy nagyon nyitott szellemiségű lány vagyok, úgyhogy ez mindent tartalmaz, amitől mindketten jól érezzük magunkat” – mondta a telefonban a hölgy, aki a hangja alapján biztosan nem a valódi Kelemen Anna volt a lap szerint.

Úgyhogy felhívták Annácskát is, akit meglepett a történet. “Úristen, ez nagyon durva. Ez nem tudom, hogy lehet. Utána fogok járni ennek az egésznek. Teljes képtelenség, hogy én lennék” – mondta a modell. Azért hozzátette, néha még ma is fotózkodik szexi pózokban. “Saját célra szoktam ilyen képeket csináltatni magamról, amiket egy-két embernek – úgymond hálószobatitokként – át szoktam küldeni. De jelenleg boldog párkapcsolatban élek, és nagyon sok évembe telt az, hogy levetkőzzem magamról ezeket a jelzőket. Én már nem efelé gondolkodom, nem vagyok szexmániás, és pénzre sincs ilyesmiből szükségem.”

A kamuhirdetést azóta törölték, ám a lap felidézi: korábban Anna valóban adott fel ilyen hirdetést, de azt mondta, csak készülő könyvéhez gyűjt anyagot, és a férfiak viselkedését tanulmányozza.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top