Kelemen Anna internetes szexhirdetésben szerepel

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Mindent megmutat azokon a fotókon Kelemen Anna, melyek egy örömlányok hirdetéseit listázó oldalra kerültek fel. A 38 éves playmate állítja, ő már nem foglalkozik ilyesmivel.
2017. 04. 21. |

Kövess minket!

f Ajánlom

A Blikk szúrta ki a hirdetést, és egyből tárcsázták is a megadott számot. „Igen, abszolút jó számot hívtál, tényleg én vagyok Annácska, a képeken valóban én vagyok. Figyelj, egy kellemes randi velem – ami egy bő fullos óra – 100 ezer forintba kerül. Én egy nagyon nyitott szellemiségű lány vagyok, úgyhogy ez mindent tartalmaz, amitől mindketten jól érezzük magunkat” – mondta a telefonban a hölgy, aki a hangja alapján biztosan nem a valódi Kelemen Anna volt a lap szerint.

Úgyhogy felhívták Annácskát is, akit meglepett a történet. „Úristen, ez nagyon durva. Ez nem tudom, hogy lehet. Utána fogok járni ennek az egésznek. Teljes képtelenség, hogy én lennék” – mondta a modell. Azért hozzátette, néha még ma is fotózkodik szexi pózokban. „Saját célra szoktam ilyen képeket csináltatni magamról, amiket egy-két embernek – úgymond hálószobatitokként – át szoktam küldeni. De jelenleg boldog párkapcsolatban élek, és nagyon sok évembe telt az, hogy levetkőzzem magamról ezeket a jelzőket. Én már nem efelé gondolkodom, nem vagyok szexmániás, és pénzre sincs ilyesmiből szükségem.”

A kamuhirdetést azóta törölték, ám a lap felidézi: korábban Anna valóban adott fel ilyen hirdetést, de azt mondta, csak készülő könyvéhez gyűjt anyagot, és a férfiak viselkedését tanulmányozza.

 

Címkék: Kelemen Anna
Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus