Sztárok

A gyámügy is nyomoz Hujber Ferenc családjánál

Nem csitul a botrány Hujber Ferenc és felesége, Cynthia körül. Most kiderült, a rendőrség kihívta a családhoz a gyámhivatalt is.

Tegnap megírtuk, egy elfajult családi vitának a rendőrség vetett véget Hujber Feriéknél. A hatóság jelenleg is kényszerítés gyanújával nyomoz a családfő ellen, sőt: megkérték a gyámhivatalt is, nézzenek szét a családnál.

A gyámügy is foglalkozik Hujber Ferenc családjával

A Bors szerint aggasztó, hogy Hujber már a gyermekei előtt sem tudja visszafogni magát, előttük veszekszik Tölgyesi-Khell Cynthiával. A lap szakértője szerint a gyámhivatal eljárása arra is utalhat, hogy kiskorú veszélyeztetését gyanítja a hatóság.

Hujber Ferenc elérhetetlen az újságíróknak, telefonon nem nyilatkozik, csak a Facebookra írta ki az alábbi sorokat: “Nem fogok megbántani senkit. Nem fogok megsérteni senkit. Nem kérek tiszteletet. Nem kérek magamnak semmit. Egyet kérek csak: HAGYJÁTOK EZT MOST ABBA!!! köszönöm Hujber Ferenc.”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top