Sztárok

Hódi Pamela zokogott a leánykérésnél

Aki ismeri Hódi Pamelát, tudja, milyen érzelmes ember, és könnyen el is sírja magát. Még most is kicsit könnybe lábadt a szeme, amikor a hétvégi leánykérésről mesélt.

Már láttuk , ahogyan Berki Krisztián megkéri Hódi Pamela kezét, vagyis pontosítsunk, többször is láttuk. A tavalyi eljegyzés óta viszont Hódi Pameláék gőzerővel készülnek az idei esküvőre, és ezúttal úgy tűnik, semmi sem jöhet közbe. Nem is a pár eljegyzése miatt sírta el magát Pamela, aki a Nagy Duett előadása után el sem hitte, amit lát. 

“Én úgy sírtam! Általában is köztudott rólam, hogy állandóan sírok, mert elég érzékeny lelkű vagyok. Nem is láttam, hogy ott valami ki van írva, csak azt, hogy olyan érzelmesen énekel és kitárja a kezét. Mondom magamban, hogy ‘úristen, nem ott ül az Andi? Megkéri a kezét!’ Onnantól én úgy sírtam, hogy a szám elé tettem a kezem és hangos zokogásba kezdtem. A sminkemtől kezdve engem már semmi sem érdekelt. Szerintem gyönyörű volt” – foglalta össze Hódi Pamela a reggeli Mokkában, amikor arról kérdezték, mit szólt Kasza Tibi leánykéréséhez

Mindenkit meghatott a leánykérés
Mindenkit meghatott a leánykérés, nem csak Mankert

A Nagy Duett versenyzőjének még most is könnybe lábadt a szeme, amikor felidézte a pillanatot, nézd csak:

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top