Sztárok

Mindennap zaklatják Győzikét és feleségét

Győzike szerint ő csak az igazát akarja megvédeni az adócsalási ügyével kapcsolatban, mégis folyamatosan fenyegető leveleket kap, és inzultálják az utcán.

Gáspár Győzőt ötvenmilliós adócsalással gyanúsítják, miután többször úgy vett fel készpénzt egy román cég számlájáról, hogy nem fizetett utána sem adót, sem járulékot a NAV szerint. Első kihallgatásán úgy fogalmazott, “a pénz g…i jó helyen van, k…va jó helyen van,” de ennél többet nem mondott a nyomozóknak.

Minden nap zaklatják Győzikét és feleségét

Győzike nem került előzetes letartóztatásba, ám rosszakarói így is megnehezítik mindennapjait, írja a Blikk. “Sok fenyegető levelet kapunk, és nem csak a közösségi oldalon, hanem postán is. Olvasás nélkül széttépem őket, és mennek a kukába. Totálisan kivagyunk Beával. Az egy dolog, hogy írogatnak nekünk név nélkül, de még a koncertjeimet, fellépéseimet is lemondták. Álljon már meg a menet.”

“Nemrég Beával a fővárosban jártunk, egy drága autóból kiszállt egy férfi, jött felém, közben azt mondogatta, hogy te tolvaj! Na akkor azért megijedtem. Hát mi lesz itt? Hogy nem merem majd elhagyni a házat? Ezt ki teszi jóvá? Ki véd meg?” – kérdezi kétségbeesetten Győzike.

“Semmi mást nem akartam, mint hogy kiállok az egész ország elé, és elmondom, hogy mit tettek velem. Meghurcoltak, megaláztak, és jogtalanul vádoltak. Erre mindenki engem utál. Hát nem igaz, hogy én nem tudok soha jót tenni.”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top