Ábel Anita helyretette Fresh Vikit

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Fresh Viki csak azt tette szóvá, hogy szerinte a másik csapattal kivételeznek az Extrém Activityben. Ábel Anitának azonban több sem kellett, elmagyarázta a helyzetet, nem is akárhogyan.
2017. 04. 21. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Kellemetlen kis félreértés volt, amikor Fresh Viki, vagy mások szerint Wiki bundát sejtetett a játék során. Pedig, szó sem volt semmiféle kivételezésről, csak arról, hogy az Extrém Activity szabályaival nem volt tisztában az énekesnő. 

„Figyelj, Viki, te azt mondod, hogy a fiúknak több idő jutott, igen, mert ők extrém feladatot csináltak, és az két perc. Tulajdonképpen az egész műsor alatt ezt mondogatom. A sima feladat, amit Ágica játszott, alias Cucu, az csak másfél perc. ...Ne aggódjál, majd a szünetben átvesszük” – magyarázta Ábel Anita, aki a kioktatás után kicsit félreértette az énekesnő megjegyzését. Viki annyit mondott, hogy egy kicsit ideges a játék miatt, de az Extrém Activity új műsorvezetője felkapta a vizet. 

„Én idegesítő vagyok?! Én idegesítő vagyok?!” – kérdezett vissza, de ezután meg lecsillapodtak a kedélyek. Nézd a jelenetet. 

 

Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus