2017. 04. 25. Márk

Aggódnak a csodaszép magyar teniszcsillagért, Stollár Fannyért

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Stollár Fanny játékát és szépségét az orosz Marija Szarapováéhoz hasonlítják, a magyar teniszcsillag édesanyja szerint viszont lányának kizárólag a teniszre kellene koncentrálni, ha komoly karriert akar befutni.
Írta: | 2017. 04. 20. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Nem a legideálisabb, ha egy 18 éves lány több ezer kilométerre van az őt féltő édesanyjától. Pedig Stollár Fanny jelnleg Floridában él, karácsony óta nem volt itthon. „Jónak tényleg nem nevezhető ez az állapot, de amikor elkezdek emiatt keseregni, és már nagyon hiányzik a lányom, akkor arra gondolok, hogy az  érdekében történik mindez, neki így jó” – mondta a Story magazinnak Fanny édesanyja, Yvette. 

Another good day in Charleston! Excited for round 2 tomorrow! @volvocaropen

Fanny Stollar (@fannystollar) által megosztott bejegyzés,

„Mindig aggódok, akkor is, ha repül, akkor is, ha játszik. Tudja ezt ő is, és bárhol jár, küld egy SMS-t, hogy minden rendben van."

Bár Stollár Fanny teljesítménye fantasztikus volt a charlestoni tornán, sok rajongója nem a játéka vagy nemcsak a játéka, hanem a külseje miatt is rajong a teniszezőért.

Don't wish for it , Work for it! 📸@nagy_adam_photography 💇🏼 @kornelhairbert

Fanny Stollar (@fannystollar) által megosztott bejegyzés,

Egyesek egyenesen a legszebb teniszezőnek tartják Fannyt, és édesanyja most beszélt arról, hogyan viszonyulnak a lány udvarlóihoz és rajongóihoz. Részletek a magazinban.

Aggódnak a csodaszép magyar teniszcsillagért, Stollár Fannyért
Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus