Sztárok

Judy megsínylette a 35 plasztikai műtétet

Judy mindig vidám és optimista, az évek során pedig megtanulta elfogadni önmagát. 35 plasztikai műtét után mindenre felkészült már, arra is, ha újra kés alá kell feküdnie.

A Nagy Duettben Judy és Madár párosa körül mindig nagy a zsivaj, az énekesnő természetes vidámsága könnyen átragad a környezetére. Aki nem ismeri az élettörténetét, azt gondolhatja, hogy Judynak csak megszületnie volt nehéz, pedig a valóság az, hogy volt jó néhány tragédia is, ami örökre megváltoztatta, ilyen a közel húsz évvel ezelőtti balesete is. 

“Bármennyire szeretném, nem mondhatom, hogy soha többé nem lesz plasztikai beavatkozásom. Annak idején az arcom bal fele sérült, a jobb szerencsére ép maradt, így, ha tükörbe nézek, látom, mi lett volna, ha nem történik velem semmi baj” – kezdte az énekesnő a Story magazinnak, amelyben a 35 műtét következményeit is ecsetelte. “A műtött részekre valahogy jobban hat az idő és ezt kénytelen vagyok majd korrigálni.”

A Nagy duett versenyzője a műtétekről és az újabb gyerekvállalásról is mesélt a Storynak.

Judy megsínylette a 35 plasztikai műtétet

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top