2017. 04. 27. Zita

Rendőrt hívott Hujber Ferencre felesége, Cynthia

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Lehet, hogy mégis Hujber Ferenc újabb összeomlásának vagyunk tanúi? A színész, úgy tűnik, nem fér a bőrébe: most úgy összeveszett feleségével, hogy Cynthia a rendőrség segítségét kérte.
2017. 04. 20. |

Kövess minket!

f Ajánlom

„Teljesen úgy viselkedik, mint a két évvel ezelőtti kórházba kerülése előtti időkben. Őszintén tartunk attól, hogy újra visszaesik, és újra elkezdi pusztítani magát, inni fog, vagy valami még rosszabbat tesz. Ha így folytatja, megint életveszélyes állapotba kerülhet, mint két éve” – vélekedett egy barátja, miután Hujber Ferenc jelenetet rendezett a Mokkában. Bár az utóbbi hónapban csend volt körülötte, folyamatosan ment a találgatás: együtt van-e még feleségével, Cynthiával?

Rendőrt hívott Hujber Ferencre felesége, Cynthia

A pár már több Facebook-szakításon túl van, ám úgy tűnik, valójában még mindig együtt vannak. Legalább is erre utal, hogy a legutóbbi, elfajult családi vitának a rendőrség vetett véget a Bors szerint. Hujber Feri és Cynthia elzárkóztak a lap kérdéseitől, a szentendrei rendőrkapitányság azonban megerősítette: kényszerítés megalapozott gyanúja miatt folytatnak eljárást.

Bár pontosan nem tudni, mi történt, a lap szakértője szerint a kényszerítés „azt jelenti, hogy valaki erőszakkal vagy fenyegetéssel kényszerít egy másik embert valamire, tettre vagy tűrésre, jelentős érdeksérelmet okozva ezzel. Testi sértésről ilyen esetben nincs szó. A büntetési tétele ennek maximum három év lehet.”

 

 

Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus