Dukai Regina otthagyja a Sugarbirdöt

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Hét éve erősíti a divatmárka csapatát Dukai Regina, ám most eljött a váltás ideje. A modell mostantól az éneklésre koncentrál, de a divat világától sem búcsúzik végleg.
2017. 04. 20. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Úgy tűnik, sok változást tartogat az énekesnő életében az idei év. Februárban írtuk meg, hogy Dukai Regina szakított kedvesével, a Ferencvárosban focizó Batik Bencével. Regina most a Sugarbirdnek is búcsút int, ám ugyanúgy, mint a szakításnál, itt is békében történik a válás.

„Emlékezetes közös hét év van a hátunk mögött a Sugarbird csapatával, így nehéz döntés volt az elválás. Rengeteg élményben volt részem, nagyon kreatív, inspiráló emberekkel dolgozhattam együtt, és nagyszerű érzés olyan ruhákat viselni, amelyek megálmodásában nekem is részem volt. A mai napig végigfut a hátamon a hideg, amikor meglátom az utcán, hogy valaki az én kollekcióm egy darabját viseli” – beszélt arról a Blikknek Regina, milyen fontos helyet tölt be szívében a divat.

„Úgy érzem, most jött el az ideje annak, hogy váltsak, és újabb kreatív lehetőségekben is kipróbáljam magam. A Cango&Rinaldi márkával továbbra is együtt tervezek táskákat és cipőket, de rengeteg új ötletem van, amit szeretnék megmutatni a jövőben. Jelenleg a blogomra, valamint a Music Channel-es műsorvezetésemre koncentrálok, emellett új dalok is készülnek egyik kedvenc lemezlovasommal, Nigel Stately-vel karöltve, de biztos vagyok benne, hogy a divat terén is újra valóra váltom ötleteimet” – árulta el Dukai Regina arról, hogyan tervezi a jövőt a Sugarbird után.

 

Címkék: Dukai Regina
Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus