Sztárok

Bejelentették: Stohl András a Class FM-nél folytatja

Pletykálták, hogy a színész rádiózni fog, szerdán pedig egy online sajtótájékoztató keretében kiderült, hogy Stohl András a Class FM-hez szegődik. Morning Show.

Március 21-én derült ki, hogy Stohl András elhagyja a Vígszínházat, majd felröppent a pletyka, hogy a Class FM-en veheti át Sebestyén Balázs helyét. “Miután eljöttünk, nagy erőkkel azon dolgoztak, hogy beültessenek közszereplőket az online adásba, nagyon sok pénzt ajánlva nekik” – mondta akkor Sebestyén. 
A rádiós műsorvezető “tippje” bejött, egy online tájékoztató keretében a csatorna bejelentette, hogy reggeli műsorát ezentúl Janklovics Péter standupos, Pataki Zita tévés, időjós és Stohl András színművész vezetik.

“Általában én leszek az, aki őszintén megmondom, mi a véleményem egy történetről, Zita az empatikus női oldalt fogja képviselni” – mondta Stohl András, amihez Janklovics csak annyit tett hozzá, hogy “én pedig parasztkodok”.

Az új Morning Show csütörtökön indul, reggel 6 órakor. 

(via Bors)

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top