Sztárok

Rá sem ismersz a Modern család okoskájára, Ariel Winterre

Alig 11 éves volt, amikor bekerült a Modern család sorozatba és gyakorlatilag a szemünk láttára érett nővé. Mégis alig ismertünk rá Ariel Winterre az elmúlt hónapokban.

Gátlásos kiskamasz volt, noha a kamerák előtt mindig magabiztosan mozgott. amikor viszont nem szerepet játszott, akkor Ariel Winter legszívesebben elbújt volna a kíváncsi tekintetek elől. “Amikor elmentünk egy díjátadóra a Modern családdal, és mondjuk megnyertük a SAG díjakat négy egymást követő évben, akkor senki nem cikkezett arról, hogy mennyire megérdemlem mindezt. A cikkek csak arról szóltak, mekkora a dekoltázsom, és ez borzasztóan zavart” – magyarázta Ariel Winter, aki mellkisebbítő műtéte óta úgy érzi, hogy magára talált. Noha eredetileg nem lelki okok miatt vállalkozott a plasztikára, hanem mert fizikai fájdalmakkal küzdött, most azt mondja, minden szempontból megváltoztatta a beavatkozás. 

“Most végre elfogadtam a testemet. Amikor azt mondják, hogy takarjam el a műtéti hegeket,akkor nem értem miről beszélnek. Ez hozzám, Ariel Winterhez tartozik, a hegeknek sztorijuk van, és nem valami hóbort miatt vannak a testemen.”

A sorozatbeli Alex Dunphy pedig tényleg felnőtt, már nem az a kislány, akit megszoktunk. 

via GIPHY

“Annak idején, az első három évben fel sem ismertek, ma már inkább azért szólnak meg, hogy túl merész lettem. Van önbizalmam, és ezért nem szégyenkezem. Nem azért öltözködöm úgy ahogy, mert fel akarom hívni magamra a figyelmet, hanem mert így tetszik, és a barátom is így szeret.”

Mindenesetre az tény, hogy némelyik fotón alig ismertünk rá a színésznőre. Válogattunk néhány képet az elmúlt időszakból. Kattints a galériánkra, ha látni akarod.

Megnézem
Összes kép (1)

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top