nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Itt az első kép Michelisz Norbert kislányáról

Michelisz Norbert szárnyra kapott az apaságtól. Persze legalább úgy készült rá, mint egy versenyre, és azt is elárulta, miért jött a legjobbkor a baba.
NLCafé
f Ajánlom

Március 31-én született meg Michelisz Norbi kislánya, Mira. “Nagyon örültem neki, hogyha lehet így fogalmazni, remekül időzítette a pici a világra jöttét. Az első heteket együtt tölthettük Pécsett, ez nagyon sokat jelent nekem, és teljesen feltöltődve vághatok neki a világbajnokság következő versenyhétvégéjének – világított rá Norbi, miért fontos az időzítés. – Bevallom, szakkönyveket olvastam, így most minden feladatból kiveszem a részem. A fürdetéstől és a pelenkázástól sem jövök zavarba.”

 

“Fantasztikus érzés apának lenni. Erre szerintem képtelenség felkészülni, ezt csak megtapasztalni lehet. Most már egyértelműen a picié nálam az első hely, körülötte forog a világ. Nagyon boldog vagyok, hiszen mindenki egészséges, csodálatos, hogy már háromtagú a kis családunk” – mondta a Blikknek a világbajnok.

Michelisz Norbi saját túraautó-csapata, amely kislánya után a M1RA nevet kapta, szintén kiválóan teljesít: két verseny után a harmadik helyen állnak a ranglistán.

 

Olvass tovább

{PostTitle}

Megosztás Facebookon