Itt az első kép Michelisz Norbert kislányáról

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Michelisz Norbert szárnyra kapott az apaságtól. Persze legalább úgy készült rá, mint egy versenyre, és azt is elárulta, miért jött a legjobbkor a baba.
2017. 04. 19. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Március 31-én született meg Michelisz Norbi kislánya, Mira. „Nagyon örültem neki, hogyha lehet így fogalmazni, remekül időzítette a pici a világra jöttét. Az első heteket együtt tölthettük Pécsett, ez nagyon sokat jelent nekem, és teljesen feltöltődve vághatok neki a világbajnokság következő versenyhétvégéjének – világított rá Norbi, miért fontos az időzítés. – Bevallom, szakkönyveket olvastam, így most minden feladatból kiveszem a részem. A fürdetéstől és a pelenkázástól sem jövök zavarba.”

 

„Fantasztikus érzés apának lenni. Erre szerintem képtelenség felkészülni, ezt csak megtapasztalni lehet. Most már egyértelműen a picié nálam az első hely, körülötte forog a világ. Nagyon boldog vagyok, hiszen mindenki egészséges, csodálatos, hogy már háromtagú a kis családunk” – mondta a Blikknek a világbajnok.

Michelisz Norbi saját túraautó-csapata, amely kislánya után a M1RA nevet kapta, szintén kiválóan teljesít: két verseny után a harmadik helyen állnak a ranglistán.

 

Címkék: Michelisz Norbert
Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus