Sztárok

Kelemen Anna smink nélkül alig felismerhető – de sokkal jobb így

Hogy leleplezzék, ahhoz az Édes élet kamerája és Berki Krisztián kellettek. Kelemen Anna olyan zavart volt, ahogy forgatáson még nem láthattuk.

Berki Krisztián az Édes élet miatt éppen a TV2 bejáratánál kódorgott, amikor a kapun egyszer csak belépett Kelemen Anna, aki mostanában a Micsoda nők!-ben szerepel állandó vendégként. Kelemen eddig akármikor kamerák elé került, kapott egy szép adag sminket (akár felnőttfilmet, akár tévéműsort forgatott), most viszont éppen a sminkbe készült, ezért nem is örült annak, hogy a nyáron nősülő Berki leintette, és beszédbe elegyedett vele. “Jó reggelt, jaj de jó, smink nélkül” – örömködött Berki, mire Kelemen eltakarta az arcát, majd közölte, hogy ő azért vállalja magát, később pedig a Berki mellett álló edző formáiból kiindulva az üzletember-médiaszemélyiséggel is közölte, hogy akár ő is lehetne edző. Kelemen egyébként éppen a sminkbe tartott, egy adásba készült, ahol a sakkról beszélgettek. Tényleg szereti a sakkot: 

Itt a fentebb leírt jelenet, benne Kelemen Anna smink nélkül:

Ő itt Voksán Virág:

Szavazz: hasonlítanak?  

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top