Sztárok

Pattanjon HÉV-re Gesztesi Károllyal

Január óta nem vezethet Gesztesi Károly, aki a többi földi halandóhoz hasonlóan BKV-val oldja meg a napi ingázást budakalászi otthona és a főváros közt.

Az év elején állt bíróság elé Gesztesi Károly ittas vezetés miatt, miután tavaly novemberben súlyos balesetet okozott hazafelé menet. Személyi sérülés szerencsére nem történt. “Kilencvennégy napos nemivászat után ittam egy picit. Nem sokat. Amióta nem iszom, elszokott a szervezetem az alkoholtól. Nem volt ámokfutás. Egyszerűen hiba volt, amiből tanulni fogok” – mondta akkor Gesztesi. A bíróság két évre vonta be vezetői engedélyét.

Pattanjon HÉV-re Gesztesi Károllyal

A színészt pedig munkája Budapesthez köti, így marad a BKV, pontosabban a budakalászi HÉV. “Minden reggel ötkor kelek, eszem egy tál müzlit, megiszom a kávém, átnézem az e-maileket, összerakom az aznapi teendőim, majd nyolc körül elindulok a megállóba.” Persze az átállás nem volt zökkenőmentes. “Az első nap kicsit szégyelltem a történteket, és azt, hogy HÉV-vel kell utaznom, ezért napszemüveggel és sapkával próbáltam álcázni magam.”

“Persze azonnal felismertek, és nagyon örültek, hogy velük utazom. Ráadásul néhány kalauz még át is rakatta magát erre a vonalra, hogy velem találkozzon” – meséli a Blikknek Gesztesi Károly. “Sokkal nyugodtabb lett az életem, és stresszmentesek a napjaim” – teszi hozzá, mit adott neki az autó nélküli lét.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top