Sztárok

Hogy mi? Schobert Norbi eszelős méretű szivarral köszön be Mexikóból

Fiúkérés is volt a családi nyaraláson és alakformáló táborozáson Cancunban, de Schobert Norbi és Rubint Réka nem találták meg azt a hotelt, ahol Norbi anno megkérte asszonyát.

Schobert Norbi tizenhat évvel ezelőtt a mexikói Cancunban kérte meg Rubint Réka kezét. A párost rendszeresen kikezdik, de ez őket aligha izgatja, köszönik, jól érzik magukat, Schobert tolja az Update-et, Rubint az alakreformot, és nevelik három gyereküket. Rubint első idei alakreformtáborát Cancunba szervezték, és Norbi is vele ment. Mint az alábbi videóban kiderül, Rubint el akarta vinni Schobertet oda, ahol anno megtörtént a lánykérés, de a hotelnek csak hűlt helyét találták, 2005-ben ugyanis lebontották az épületet. 

Ami a fentebbi videóban az elmondottakon túl talán sokak számára figyelemfelkeltőbb, az a Norbi kezében kellemesen parázsló eszelős méretű szivar. Hogy mi, hogy az ország legismertebb kilógyilkosa és az egészséges életmód egyik legfőbb hirdetője pöfékel? Igen. Schobert többször is mondta, hogy szereti a jófajta szivarokat, és ha ritkán is, de elszív egyet-egyet. Ez most az egyik ritka alkalom: 

Schobert Norbi eszelős méretű szivarral köszön be Mexikóból

Schobert alább a Ladánybene 27 Kell egy ház című dalát énekli, szintén Mexikóban. Érdemes: 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top