Sztárok

Pécsi Ildikó: Teljesen tönkretesz a per!

A menyével évek óta húzódó pereskedés nagyon megviseli Pécsi Ildikót. A színésznő négy éve nem látta unokáját, nem érti, miért kínozza őt a sors.

Évek óta a Pécsi Ildikó és menye közt dúló pereskedéstől hangos a sajtó. A színésznő fia és Pártos Csilla semmiben nem tudnak megegyezni, legutóbb már Pécsit is beperelték: fizessen gyerektartást a saját unokája után fia helyett.

Pécsi Ildikó: teljesen tönkretesz a per!

“Valahol nagyon cefetül viselkedtem, hogy ebben az életemben ilyen sok sorscsapást kapok. Tudja, mi egész életünkben becsületes emberek voltunk, sosem ártottunk senkinek, talán ezért is viseljük nehezen, hogy ennyi szomorúság ér minket” – sóhajt a Borsnak Pécsi Ildikó. Férjével a kertjük jelenti az egyetlen megnyugvást ezekben a feszült időkben.

Azonban nem a mostani az első megpróbáltatás Pécsi Ildikó életében. “Volt anno egy méhen kívüli terhességem. Abban az időben még nem volt ultrahang, békateszt volt csak, majdnem belehaltam. Aztán 2004-ben kirepültem egy mozgó kocsiból. Medencetörésem és koponyasérülésem volt. Akkor is közel voltam a halálhoz. Most fizikailag rendben vagyok, de a fiam és a menyem között folyó ötéves háború érzelmileg tesz teljesen tönkre, sodor a totális összeomlás szélére.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top