Sztárok

Nagy Ervin: Nem nagyon bírok a dühömmel

Gyomorból engedte volna ki az obszcén szavakat, de a kamera miatt kénytelen volt visszafogni magát. Nagy Ervin nehezen fékezi az indulatait, ha cukor helyett só kerül az ételbe.

A Konyhafőnök VIP mai középdöntőjében Nagy Ervin versenyez, sőt nagybetűvel: VER-SE-NYEZ. A hobbiszakácsok csapatban bizonyítottak, először a kékek, vagyis Kovács Kati, Hajdú Steve és Nagy Ervin, majd a pirosak, azaz Peller Anna, Sváby András és Szabó Győző csapnak össze. A kékeknél viszont komoly hibát vétett Nagy, mikor is cukor helyett sóval szórta meg a készülő fogást. “Amikor beletettem a sót, és kiderült, hogy ez nem cukor volt, akkor annyi csúnya kifejezés jutott eszembe… otthon már rég elrepültek volna az énekes madarak az ablakom elől. Egy ilyen helyzetben nem nagyon bírok a dühömmel – mondta Nagy. Később igyekezett helyrehozni a hibát, de a nagy hajrában kis híján elesett egy serpenyővel a kezében.

A nagy rohanásban kifröccsent az olaj a padlóra, a foltot pedig Hajdú Steve négykézláb törölte fel. “Ők elől olyan dzsuvát csináltak, hogy Ervin majdnem elesett. Gyakorlatilag saját testtel töröltem a padlót, hogy a tálalásra már minden patyolattiszta legyen” – közölte Hajdú. A többit a keddi adásban, 18:55-től az RTL Klubon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top