Sztárok

Hatalmas maflást kapott Istenes Bence

Láttunk már sok mindent, Istenes Bence a kamerák előtt is kapott már hideget-meleget. Ezúttal viszont helybe ment a pofonért, mégpedig szó szerint.

Istenes Bence rosszal kezdett, amikor a Hagyjál főzni! stúdiójában egy rögtönzött kis bokszolást rendezett.

Hatalmas maflást kapott Istenes Bence

A pénteki adásban az egyik versenyző anyukájával, Marival mérte össze a boksztudását, pedig tudta, hogy a nő a küzdősportok szerelmese. Mari egy korábbi adásban már dzsiudzsicufogást gyakorolt Istenes Bencén, ma pedig megmutatja, hogy bizony bokszban is sokkal erősebb a műsorvezetőnél. “Láttam az Instagramodon, hogy te is bokszolsz” – mondta a nő, mielőtt felhúzták a kesztyűt. Talán ezért sem fogta magát vissza túlságosan. 

Hatalmas maflást kapott Istenes Bence

Néhány kesztyűváltás után látványos maflással szórta meg Bencét, akinek füle ettől lángvörös lett. Bár még egyszer nekifutott ennek a menetnek, végül inkább feladta. 

Hatalmas maflást kapott Istenes Bence

Nem ez az első eset, hogy a versenyzők szórakoztak Istenes Bencével, de a Hagyjál főzni! stúdióban többnyire inkább csak nézőként vesz részt a csatározásokban. A ma esti adásból pedig lesz bőven indulat:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top