Győzikének harmincezer forintot hagyott a NAV

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
A Blikk megszerezte a Gáspár Győzőnél tartott házkutatás jegyzőkönyvét, amiből kiderül: a showman nem fogta vissza magát, mikor az adóhatóság kérdőre vonta.
2017. 04. 18. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Mint megírtuk, a NAV házkutatást tartott Győzikénél a hosszú hétvége előtt; 50 millió forintos adócsalás gyanújával nyomoznak. Ha a gyanú a bíróság előtt is megáll, a Gáspár család komoly bajban van, ugyanis próbaidő (vagyis felfüggesztett börtönbüntetés) alatt követhették el a kihágásokat.

Győzikének harmincezer forintot hagyott a NAV

„740 ezer forintot találtak otthon, de csak 710 ezer forintot vittek el, 30 ezret hagytak húsvétra. Az összes otthonunkba kihívták a gáz-, villany-, víz- és áramszolgáltató szerveket. Elnézést kérek, de mi vagyok én, tolvaj?” – kérdezi feldúltan Gáspár Győző, aki a Blikknek mesélte el, hogyan zajlott a házkutatás.

„Hat óra előtt bekopogtak a maszkos, gépfegyveres kommandósok, és közölték, hogy házkutatási parancsuk van. Virágot kirángatták az ágyból, lehúzták az ágyneműjét, a matraca alá is benéztek. Szegény kislány azóta köztünk alszik. Átkutatták a ruháinkat, a függönyök mögötti részt is átvizsgálták. Még mosdóra se mehettem egyedül.”

De nemcsak nála jelentek meg aznap a rendőrök. „Ezzel egy időben Evelinnél, anyósomnál, sógornőmnél, a testvéremnél, illetve a sofőrömnél is jártak, az ő otthonát is feltúrták. Mondták, szeretnék megnézni, hogy ott, a Győzike-villában van-e kábítószer vagy lőfegyver. Erre mondtam nekik, hogy ne vicceljenek már. Hát még alkoholt sem ittam.”

A jegyzőkönyv szerint Gáspár Győző úgy nyilatkozott: „készpénze annyi van, amennyi a pénztárcájában van, továbbá szó szerint azt mondta, hogy a pénz g...i jó helyen van, k...va jó helyen van”. Azt a rendőrök is megjegyezték, Győzike együttműködő volt az eljárás alatt.

Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus