Szorcsik Viki újra a képernyőn 8 év után

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Szorcsik Viki már egy ideje készült a visszatérésre, de - mint mondja - nem mindenáron. Eddig modellkedett, most a magyarországi szállodákat járja majd végig.
2017. 04. 15. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Szorcsik Viki 8 évvel ez­előtt egy rövid ideig futó show-műsorral búcsúzott a képernyőtől, májusban azonban visszatér - tudta meg a Bors

"Modellként és színésznőként az elmúlt 8 évben is elfoglalt voltam, szépen csendben tettem a dolgom. Szabadidőmben jártam a világot. (...) Természetesen rengeteg műsorba hívtak eddig is, de nem vállaltam el. (...) Szabadúszó­ként saját magam döntök az életemről" - jelentette ki. Egy ilyen döntésének eredménye az a műsor is, ami má­justól látható majd az RTL Klubon. A bulvárlap úgy értesült, hogy a korábban külföldre költöző Szorcsik Viki az év végéig 70 magyarországi hotelben hajtja álomra a fejét.

Állítása szerint olyan feladat találta meg, amit mindig is szeretett volna, és amire vágyott. "Imádok utazni, úgyhogy ezt a műsort tényleg nekem találták ki" - mondta az Egyiptomban fegyveresek kezére kerülő színésznő-műsorvezető.

 

Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus