Sztárok

Vajna Tímea nemzetközi celeb lett

Vajna Tímea fotója felkerült az egyik legnagyobb képügynökség oldalára. Nem találjátok ki, hogy mennyiért lehet megvenni Tímea piros garbós fotóját.

Vajna Tímea nemzetközi celeb lett, és tényleg, most komolyan. Még a legújabb divatfotója is felkerült a Getty Images képügynökség oldalára. Mi nagyon szívesen megvásároltuk volna a képet, lévén, hogy szerződésünk van, de a fotó még így is 565 euró (kb. 175 ezer forint)  lett volna, szóval inkább Tímea Instagram-oldaláról mutogatnánk az alkotást. A fotó Los Angelesben készült, műfajilag divatkép. Andy Vajna felesége piros garbót, csíkos inget, Givenchy tréningnadrágot és egy fekete lakkcipőt visel. Ezt hívjuk athleisure stílusnak. Abba nem lehet belekötni, hogy trendi, mert az, kifutón és divatmagazinokban is látni ilyet… De attól még nem néz ki jól. És ezen a márkája, pláne pedig az ára sem változtat. Maga az athleisure egyébként jó dolog, de mindenki döntse el maga, hogy így jár-e holnaptól piacra. Vajna Tímea disznóvágós szettjéről a 24.hu is megemlékezett.

Szép hétvégét.

Nagyban a képek, itt!

Vajna Tímea nemzetközi celeb lett

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top