Sztárok

Sarka Kata: Újra meg kellett tanulnom randizni

Nyár közepén költözött el Hajdú Pétertől, és Sarka Kata most úgy véli, időben voltak ahhoz, hogy még mindketten új életet kezdhessenek. Elmondta, hogy randizni újra meg kellett tanulnia.

Éppen csak kiderült, hogy mennyi tartásdíjat fizethet Hajdú Péter Sarka Katának, Sarkával megjelent egy interjú a Hot! magazinban, melyet a Blikk szemlézett. “Szerintem Petivel mindketten időben vagyunk, hogy új életet tudjunk kezdeni – mondta Sarka. – Nem tudom, hogy valaha férjhez megyek-e még, de akár még ez is benne van.”

Hajdú Péter leendő exneje Kasza Tibi hamarosan induló Pénzt vagy éveket! című műsorában arról is mesélt, hogy újra meg kellett tanulnia randizni. “Újra meg kellett tanulnom randizni, visszarázódni ebbe a világba, ami nem kis izgalommal jár, mivelhogy kijöttem a gyakorlatból. Amit viszont még fontosnak tartok, hogy egy férfi a randin legyen udvarias, gondoskodjon az asztalfoglalásról, nyissa ki előttem az ajtót, mert hiszem, hogy a férfi-női szerepekre szükség van” – magyarázta Sarka Kata

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top