Sztárok

Akkor és most: Mádai Vivien látványosan lefogyott

Korábban szinte soha nem volt kibékülve azzal, amit a tükörben látott, Mádai Vivien rengeteget diétázott egész életében, és jól ismeri a jojóeffektust. Most viszont nehéz lesz Ursulaként elképzelni a színpadon.

A Nagy Duett színpadán miniben és testre feszülő fényes ruhában is rázta már az elmúlt két adásban Mádai Vivien, és bár Kasza Tibi hiányolta tőle legutóbb a villantást, valószínűleg ez a hétvégi adásban sem lesz másképpen. 

Annyit már elárulhatott a Csipa–Mádai Vivien-duó, hogy ezúttal a Kérem a következő! főcímdalával indulnak a versenyen. Egy kis emlékeztető, ha nem ugrana be, ez az, amit valószínűleg inkább Dr. Bubóként emlegettél anno:

Szóval, miközben majd Csipa a levegőben repked bagoly doktorként, a műsorvezető előadja a szerelmes Ursula nővért, és ehhez valószínűleg alaposan kitömik párnákkal. “Nagyon bízom benne, mert az legalább egy kis komfortérzetet ad. Annyira kár, hogy nem mondjuk két évvel ezelőtt kellett eljátszanom ezt a szerepet, sokkal hitelesebb lenne” – mesélte a Mokkában.

Akkor és most: Mádai Vivien látványosan átváltozott

Visszagondolva pedig valóban sok szór esett arról, hogy Mádai Vivien küzd a súlyával, hol szépen lefogy, hol visszaugranak rá a kilók. A Nagy Duett sajtótájékoztatóján mesélt arról is, hogy ő nem látja magát soványnak, pedig sok bókot kap, és van, aki szerint lánykorában sem volt ilyen remek alakja. Pedig büszke lehet az eredményeire, még ha nem is kifejezetten egy fogyókúrának köszönheti a mostani alakját, hanem az izgága kisfiának és annak, hogy kevés ideje van enni. Ráadásul húsvét előtt böjtölt is.  

Összeszedtünk néhány fotót, hogyan nézett ki korábban, és most hogyan fest:

Megnézem
Összes kép (1)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top