Válás: Ennyi gyerektartást fizet Hajdú Péter

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Hosszú huzavona után ma kezdődik Hajdú Péter és Sarka Kata válópere. Sok köztük a vitás kérdés, de azért van, amiben már előre megegyeztek.
2017. 04. 13. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Hajdú Péter és Sarka Kata az elkövetkező hónapokban a gyermekelhelyezésről, a gyerektartásról és a vagyonmegosztásról fognak tárgyalni a bíróságon. Illetve inkább az utóbbi lesz a vitás pont, ugyanis nagy háború várható a milliárdos vagyonért, Sarka Kata szerint érvénytelen a házassági szerződés, és mindent felezne.

Bár eléggé elmérgesedett közöttük a helyzet, a gyerekeket érintő kérdéseket sikerült a tárgyalótermen kívül megbeszélniük. „Peti 150 ezret fizet majd gyerektartásra, amit a bíróság valószínűleg augusztustól visszamenőlegesen állapít meg, hiszen Kata júliusban költözött el otthonról. A hivatalos összeg azonban még változhat, ugyanis a bíróság dönthet úgy, hogy a gyerekek nem olyan életszínvonalat szoktak meg, amihez elég a fejenként havi 75 ezer forint” – mondta a Blikknek egy neve elhallgatását kérő személy. Úgy tudni, abban is megegyeztek, hogy Hajdú Péter kéthetente látja majd a gyerekeket. 

Fótó: Hajdú Péter Facebook oldala
Fotó: Hajdú Péter Facebook-oldala
Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus