Sztárok

Ötvenmilliós adócsalással gyanúsítják Győzikét

Ismét megtalálta Gáspár Győzőt a Nemzeti- Adó és Vámhivatal, akit most ötvenmillió forintos adócsalással gyanúsítanak. Győzit most azzal gyanúsítják, hogy nem fizette meg az adót néhány eladott luxusautó után.

Házkutatást tartottak a NAV nyomozói több helyszínen is Nógrád megyében, ahonnan luxusautót és arany ékszereket foglaltak le. A zöld egyenruhások azért akcióztak a megyében, mert a tévéből megismert Gáspár Győzőt ötvenmilliós adócsalással gyanúsítják. Győzike nagy értékű autókat hozott be külföldről, azokat több cégen keresztül értékesítette, de az ezzel járó járulékokat nem fizette meg a NAV-nak.  

facebook.com/gyozo.gaspar
facebook.com/gyozo.gaspar

A hirado.hu úgy tudja, az előadóművész gyanúsítotti kihallgatása jelenleg is folyamatban van, őrizetbe vételéről a kihallgatás végén döntenek majd. Győzike mellett testvére és három társa ellen is büntetőeljárást indított a NAV.

Gáspár Győzőt már 2015-ben hírbe hozták néhány luxusautóval, de akkor felháborodott bejegyzésben fakadt ki az adóhatóságra, amiért behívta elbeszélgetésre.

Adócsalás miatt sem először kerül Győzike a NAV látókörébe, legutóbb 2012-ben ítélték el jogerősen őt és felesét Bea asszonyt. Győző 1 év 8 hónap börtönt kapott, de három évre felfüggesztve. Feleségét szintén felfüggesztett börtönre ítélték, 1 év 6 hónapra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top