Sztárok

Völgyesi Gabi szexis fotósorozatot vállalt a férje kedvéért

Meglehetősen visszafogott és kifejezetten önbizalom-hiányos a Nagy Duett sztárja. Völgyesi Gabi két gyerek után, negyvenévesen végül mégis úgy döntött, hogy szexis képsorozatot vállal a férje kedvéért.

A Nagy Duett egyik kedvenc sztárpárja Völgyesi Gabi és Sági Szilárd, a duójuk eddig maximális pontszámmal teljesített. Sokan írták, hogy az énekesnő pozitív meglepetést okozott a közvetlenségével, de ez őt nem lepte meg. “Gyakran mondják, hogy hideg jégcsap vagyok, legalábbis annak látszom, de ez szerintem így nem igaz – kezdte Völgyesi Gabi, aki exkluzív interjút adott a Story magazinnak. – Tény, hogy többféleképpen tudok viselkedni attól függően, hogy mit követel vagy mit enged az adott élethelyzet. Például jogászként leginkább komoly és határozott vagyok, anyaként gondoskodó és vidám, énekesnőként barátkozó és nyitott, a párkapcsolatomban pedig felszabadult és nőies.”

Ez utóbbi azért nem volt mindig így. Férjének, Kovacsics Ádámnak köszönheti, hogy az egykor túlsúlyos kislány, és gátlásos kamasz ma már élvezi a nőiességét. Olyannyira, hogy ezúttal egy bikinis fotósorozatra vállalkozott, ezeket láthatjuk a magazinban. “A fiatalkori szégyellősségem nem múlt el teljesen, még mindig nagyon kritikus vagyok önmagammal szemben.”Völgyesi Gabi bikinis fotósorozatot vállalt a férje kedvéért

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top