Sztárok

9 évvel idősebb férfit szeret Vámos Erika

Vámos Erika körül zajlik az élet, még túl sem tette magát az előző kapcsolatán, máris megjelent az új udvarló. A műsorvezető így fogalmazott: őt kerestem eddig!

Vámos Erika nemrég fél év után szakított 9 évvel fiatalabb párjával, Mátéval, a múltat mindketten lezárták, a műsorvezető életébe pedig belépett valaki más. “Mátéval váltottunk pár levelet az elmúlt időszakban, de nem találkoztunk. Elmondtam neki, hogy már van valaki az életemben, ő pedig annyit mondott, hogy legyek boldog. Kulturáltan, szépen váltunk el. Kétszer láttuk egymást az utcán, de nem álltunk meg beszélgetni. Valójában próbálom elkerülni a személyes találkozást” – mesélte a Blikknek a TV2 műsorvezetője.

Vámos Erika arról is mesélt, hogy új udvarlóját már régebb óta ismeri. “A Facebookról ismerem, ugyanabban a vegán csoportban vagyunk benne. Előbb ismertem őt, mint Mátét, egy éve kezdtünk levelezni, ám akkor elutasítottam a közeledését. Valójában pedig akkor is úriember volt, hiszen egy posztom alatt többen támadni kezdtek a kommentelők, ő pedig megvédett. Nem adta fel, havonta jelentkezett, majd amikor megtudta, hogy szingli vagyok, írt, hogy találkozzunk. Először azért mentem bele, mert el akartam felejteni Mátét, nem akartam a sebeimet nyalogatni. Úgy voltam vele, hogy dafke is randizni megyek. Aztán ahogy egyre többet beszélgettünk, kiderült, hogy őt kerestem eddig! Minden tökéletes, remélem, hogy minden a legjobban alakul”mesélte Vámos Erika a  nála 9 évvel idősebb férfiről, aki vállalkozó, elvált és két gyermeke van. 

9 évvel idősebb férfit szeret Vámos Erika

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top